Hur jag jobbar

Mitt sätt att fotografera skiljer sig en del från de flesta traditionella porträttfotografers sätt. Jag brukar inte dirigera utan jag är med i situationen och väntar in rätt ögonblick. Jag kan ge små tips medan jag fotograferar men i grund och botten är jag ute efter att fånga personens naturliga utstrålning  i en naturlig miljö.

T ex så är det vid en barnfoto-session inte av intresse att få Ert barn att sitta still på en stol i 30 minuter, utan jag är med och fotograferar när barnet leker, när ni busar, skrattar och myser. Samma sak gäller vid alla typer av session, vi börjar enkelt och bygger vidare efter som. Ingen session är den andra lik.

Ett exempeljobb

  1. Ni kontaktar mig via kontaktformuläret med förfrågan och information om vilken typ av uppdrag ni önskar anlita mig för.
  2. Vi går igenom upplägg och kommer överens om tid och plats.
  3. Jag kommer och fotograferar. En standardsession tar mellan 1½-3 timmar. Ni bestämmer själva när Ni känner Er nöjda.
  4. Jag går igenom bilderna och väljer ut de lyckade bilderna och lägger upp dem oredigerade i ett lösenordsskyddat onlinegalleri som ni hittar via länk på kundsidorna.
  5. I onlinegalleriet väljer ni ut vilka 10 bilder ni vill ha. Vill ni ha fler är det fritt fram att välja precis hur många ni vill för en extra kostnad. Det är här ni bestämmer om ni vill fullfölja köpet eller avbryta utan att erhålla några bilder.
  6. Jag skickar fakturan. När den är betald skickar jag en länk till er där ni kan ladda ner alla bilderna i hög upplösning redigerade i färg och svartvitt eller enligt överenskommelse.